Problem - Rješenje - Korist

Većina ljudi se najmanje jednom (jednostavno) „zaglavi“ kod nekog problema, i u nezadovoljstvu provede određeno vrijeme. To nezadovoljstvo se počne prenositi i u druge segmente života. Zato smo napravili tvrtku, koja obuhvaća sva životna područja i pomaže u bržem i kvalitetnijem „jedrenju“ kroz život. Dodajemo vrijednost i kvalitetu vašem životu.

Vizija

Naša vizija je kvalitetno i pouzdano dodavanje vrijednosti, u vašem životu i poslu.

Misija

Korektnim i partnerskim odnosom pomažemo u rješavanju svih situacija i dodajemo vrijednost u vašem životu.

Slogan

Vaš partner u životu i poslu.

Tvrtka the Colours of Life osnovana je kao odgovor na konkretne potrebe tržišta. U izazovnom vremenu, postoji velika potreba za poslovnom i osobnom savjetovanju. Leo i Ivan su odlučili svoje višegodišnje poslovno i životno iskustvo podijeliti s pojedincima i tvrtkama.

Svrha i cilj poslovanja su pomoći tvrtkama da posluju produktivnije, efikasnije i profitabilnije. Također, i pomoći pojedincima da žive kvalitetniji život, stoga pomažemo u nekoliko životnih područja, a prvenstveno u osobnim financijama. Zato smo osmislili različite usluge i proizvode koji su prilagođeni potrebama i tvrtki i osobama.

Za tvrtke smo pripremili bogat izbor iz ponude usluga, poslovnog savjetovanja i edukacija. Bilo da se radi o konkretnim potrebama u marketingu i prodaji, naplati, uspostavljanju efikasnih procesa, organizaciji ili vođenju. Svrha savjetovanja i edukacija je unaprijediti poslovanje tvrtke. U mogućnosti smo prilagoditi poslovne modele individualnim potrebama svake tvrtke.

Za pojedince smo osmislili niz osobnih usluga, u području osobnih financija, braka, prehrane i kvalitetnim životnim vrijednostima. Vjerujemo u kvalitetno i cijelo-životno obrazovanje. Zato se svakodnevno educiramo, a svoje znanje, obogaćeno iskustvom, želimo podijeliti. Smatramo da su danas, više nego ikada, pojedinci u potrebi za pozitivnim primjerima, znanjima i vještinama koje će im pomoći da žive kvalitetnije.
Ovdje smo da vam pomognemo u tome.

Upoznajte nas