Svijet Kripto valuta

Da li ste razmišljali o investiranju u kripto valute ali ne znate gdje i kako krenuti?
Zanimaju vas informacije o kripto valutama? Želite se educirati o ulaganju u kripto valute?
Ako je bilo koji odgovor na ovo pitanje pozitivan onda ste na pravom mjestu.

Gotovo da nema medija koji danas ne izvještava o kripto valutama. Svaki dan možete čuti ili pročitati o tome kako se kreću cijene Bitcoina ili neke druge kripto valute. Možda se nikada niste bavili s kripto valutama, ali ste sigurno barem čuli za njih. Zapravo je poželjno u 21. stoljeću spoznati što više informacija o kripto valutama.

Najpoznatiju kripto valutu danas, Bitcoin, neki zovu „novim digitalnim zlatom“. Rečeno drugim riječima pretpostavljaju da bi vrlo brzo ova valuta mogla zamijeniti ulogu koju danas ima zlato. Drugi tvrde da će kripto valute, odnosno tehnologija koja je u pozadini, biti jednako revolucionarna kao revolucija internetom. Dakle, pretpostavlja se da će život uskoro biti nezamisliv bez kripto valuta.

Neki se bave kripto valutama kao ulaganjem. Drugi razvijaju svoje vlastite kripto valute. Mnogi danas koriste kripto valute kao sredstvo trgovine roba i usluga. Nedavno je čak i PayPal prihvatio plaćanje kripto-valutama. Većina ipak gleda na kripto valute kao instrument financijskog ulaganja i potencijalnog profita. Prije nego se počnete baviti kripto-valutama, nužno je informirati se i educirati. A upravo na ovoj radionici donosimo kvalitetne i provjerene informacije.

Svrha i cilj ove radionice:

Upoznati vas sa svim važnim stvarima u vezi kripto valuta. Ne morate imati apsolutno nikakvo predznanje. Ova radionica uštedjet će vam bezbroj sati proučavanja i čitanja raznih (ne)provjerenih informacija, koje se mogu naći na internetu. Ova edukacija je sažetak svega bitnog. I sve informacije su provjerene iz prve ruke. Dobit ćete osnovne alate da odmah nakon završetka edukacije možete samostalno krenuti u svijet kripto valuta.
Koje sve teme obuhvaća ova radionica?
 • Osnovni pojmovi o kripto valutama: Što su to kripto valute? Vrste kripto valuta.
 • Što je bitno znati o kripto valutama?
 • Što je to blockchain tehnologija?
 • Što su to kriptografija i pametni ugovori?
 • Što je to Staking?
 • Što su to digitalni novčanici?
 • Što je to Storage?
 • Prvi konkretni koraci u investiranje i trgovinu
 • Strategije trgovanja (konkretni primjeri, tehnička i fundamentalna analiza)
 • Platforme – konkretni linkovi za trgovinu (provjereni i kvalitetni)
 • Sigurnosti i prijetnje vezano uz investiranje i trgovinu kripto valutama
 • Informacije o top 10 kripto valuta (Bitcoin, Ethereum, Litecoin,…)
 • Korisni linkovi za daljnju edukaciju i praćenje informacija

Dobit ćete sve najvažnije informacije i tako uštedjeti stotine sati istraživanja na internetu.

Konkretne informacije – kako krenuti, koji su koraci, na što treba paziti, itd.

Ova radionica NIJE namijenjena osobama koje očekuju brzu zaradu. Ukoliko imate takva očekivanja, molimo potražite informacije na drugom mjestu.

Ova radionica je namijenjen ljudima koji žele naučiti upravljati vlastitim novcem, koji razmišljaju dugoročno, i razumiju da je povrat ulaganja dugoročan proces.

Mi NE prodajemo nikakvu financijsku uslugu, niti primamo bilo kakvu proviziju (ili naknadu) za informacije. Želimo zadržati objektivnost i dati najkvalitetnije informacije. I to je ono što i nas i ovu radionicu čini neovisnim i uspješnom.

Svrha ove radionice je isključivo edukacija!

Redovna cijena: 4.745 kn/650 €

*U odnosu na to koje koristi će vam navedena znanja donijeti, ova cijena je zanemarivo mala.
Koristi koje ćete imati su neusporedivo veće.

Kada: individualni termin, može i vikendom
Vrijeme: 10.00 – 14.00 sati ili prema dogovoru
Dužina radionice ovisi o pitanjima, ukoliko bude interesa možemo raditi i duže.
Gdje: preko Zoom-a (do završetka epidemioloških mjera)

Važna napomena: ostajemo u kontaktu i nakon radionice, dostavljat ćemo vam svaki up-date. Slobodno nas možete kontaktirati za sva dodatna pitanja i nejasnoće.

Prijavite se kako biste što spremnije odgovorili suvremenim izazovima modernog života, te učinili svoj život kvalitetnijim.

Zahvaljujemo na vremenu i povjerenju!

Voditelj edukacije

Edukaciju vodi Ivan koji se osobno uvjerio u važnost educiranja prije bilo kojeg početka investiranja. U svom radu i karijeri Ivan je prošao sve segmente poslovanja, od produkcije i nabave preko prodaje i marketinga. Kroz karijeru je upravljao je s velikim brojem osoblja, i različitim poslovnim procesima. Posebna strast u poslu su mu prodaja i educiranje. U slobodno vrijeme Ivan se već više od 15 godina aktivno bavi različitim vrstama podučavanja i educiranja. Strast mu je svoje znanje prenositi drugima, zato uživa u pripremi zanimljivih učenja i prezentacija. Ivan se aktivno bavi investiranjem, a uža specijalnost su mu kripto valute. Upravo zbog toga Ivan je spreman svoje znanje o investiranju i trgovini kripto valutama prenijeti svima koji su zainteresirani učiti, ulagati i pritom se dobro zabaviti.